BACK TO EXPLORE

Brix Dessert Bar

ก่อตั้งโดย นนทวรรธ โรจนศักดิ์ชัย

BRIX DESSERT BAR

Founded by Le Cordon Bleu Dusit graduate and hardcore dessert fanatic Chef NontawatRojanasakchai, BRIX is a dessert bar fit for true dessert lovers. Its plated desserts not only look incredible, the taste is also exquisitely crafted. Its signature menus include HOTTO KEIKE, a freshly baked soufflé pancake and BRIX BOX, a brioche cube filled with rich molten fillings served with ice-cream.


BRIX DESSERT BAR ก่อตั้งโดย นนทวรรธ โรจนศักดิ์ชัย

เชฟจากรั้ว Le Cordon Bleu ดุสิตและแฟนขนมหวานตัวยงขนมหวานจากดีเสิร์ทบาร์แห่งนี้ นอกจากจะถูกจัดจานมาอย่างสวยงามน่าถ่ายรูปแล้ว ยังมีรสชาติกลมกล่อมลงตัว ทุกจานอบสดๆ เสิร์ฟร้อนจากเตา

เมนูเด็ดมีทั้ง HOTTO KEIKI หรือ ซูเฟล์แพน เค้กเนื้อเบาฟู อบร้อนๆ และ BRIX BOX  ขนมปังบริโอชสอดไส้ลาวาอุ่นๆ เสิร์ฟคู่กับไอศกรีมเย็นๆ